Saturday, January 27, 2007

Ou mufasa.

Oltiin eilen sankoin joukoin laskittamassa chilirapuja red light districtilla. Chiliravut oli maan mainioita mut taa "red light district" oli jo aika kokemus sinansa. Taytettyamme itsemme ravuista mentiin siis window-shoppailemaan lutkia ja parittajakaarti teki kilpaa tarjouksia. Talla kertaa ei ihan kiinnostanu vaikka sielta ois loytyny jopa ihan aitoa oikeaa she-malea. Jes hei! Porttolan porteilta jatkettiin durian-kioskille ja jaatiin maystamaan jalkiruoaks naita ihmisen paskalle haisevia hedelmaksikin kutsuttuja sontapommeja. About ananaksen kokonen piikikas klontti jonka sisalta kaivetaan ulosteen omaista keltasta tahnaa jota jotkut tykkaa syoda. Ma soin kylla ihan kunnon satsin mut ei sita kylla oo ihmisten syotavaks tarkotettu. Ensin se maistu ja tuntu paskalle ja sit ku sain vahan tatsii syomiseen ni se maistu enaa vaan pahalle. Jippii.
After finalising my durian, otettiin viela taksi mufasa-sentteriin joka muka olevinaan joku ostoskeskuksen irvikuva tai jotain. Tai siis ostoskeskushan se on mut mika helvetin ostoskeskus on auki klo 4 yolla? Tai missa ostoskeskuksessa voi rassia ostoskarryilla pitkin kookoshedelmakasoja? Selvana? Tai missa ostoskeskuksessa myydaan metrin pitkia radio-ohjattavia kromisilla spinneririmsseilla varustettuja hummereita? No siela me kuitenki vietettiin useampi tunti aamuyolla ja luukutettiin lelu-osaston joka ikista "test me" -napin omaavaa lelua. Ja niita oli paljon. Niin paljon et kaks vartijaa alko vakoilemaan meita mut me eksytettiin ne. hah.
Tanaan sato huolella ja jouduttiin skedeemaan sellasessa maan-alasessa ostoskeskuksessa missa jengi aina hengaa. Siela on semmonen iso "aula" mihin nuoriso keraantyy tekemaan mita millonki. Yleensa siela on vahintaan 3 b-boy rinkia med ghettoblasters ja flatland bmx-kuskeja kikkailemassa. Skedeeminen on kuitenki jostain ihme syysta kiellettya vaikka sateella kuitenki kaikki lokalirullaajat keraantyy sinne. Noh, tanaan, JUST ku olin paassy mestoille ni joku huutaa "POULIIIIIS!" ja paikalla olevat (mehustelematta) runsaat 30 skederottaa lahtee juoksee uloskaynneille armottoman naurun saattelemina. Ja mina mukana. Ja nelisen poliisia perassa kadet pyssyilla ja hirvittavalla huudolla. "stop running you're under arrest! stop running! STOP!", mut kaikki vaan juoksi ja huusi ja nauro. Mina mukaanlukien. Ku paastiin ulos ni jengi vaan kikattaa ja alkaa heittaa hi-fiveja ja rap-nyrkkeja. Uskomaton yhteenkuuluvuudentunne taysin tuntemattomien heebojen kanssa. Maailman siisteinta! Jouduttiin kuitenki juoksemaan viela muutama blokki varmuuden vuoks koska singaporessa poliisi "ain't playin'". Viela puol tuntii situationin jalkeenki jouduttii ottaa spurttii. Myohemmin kuulin et 6 tyyppia oli jaany kiinni ja parinsadan sakkohan siita napsahtaa. Vittumaista.

No comments: