Thursday, February 1, 2007

Hennya ja singapore slingeja.

KUIN POLLEETA? ..On jammailla Singaporen (tietaakseni) suurimman yokerhon V-aye-P -parvella ja siemailla ilmasta Hennessya puolen litran tuopista? Polleusasteikolla 1-10, eilisilta on mita varmimmin jossain 9 ja 10 valilla.
Azanilla oli siis eilen synttarit ja paatettiin poikain kanssa ottaa juhlan kunniaksi pubi haltteriin. Mestoille eksyttiin kuitenki vasta joskus puol 1 ku sessarit bukit batokin ghettoparkilla venahti slightly. Paikan nimi oli "zouk" ja mestan koko seka yleinen fiiniys saa kylla kaikenmaailman onnelat nayttamaan masan baareilta. Ilman bilispoytaa. Paivansankari sai heti alkuun kaikilta muutamat tequilat synttarilahjaks ja huuhto ne alas "bring it on!" huudahduksien saattelemina. Parit tanssiaskeleet, pari tequilaa lisaa ja juhlakalun peli oli pelattu. Eikun nurkkapoytaan tutimaan. Game over. Muu joukko kuitenki piti meningin ylla ja santsas nektaria paikoitellen erittainkin ahkerasti.
Uskomattoman paljon oli kansaa liikkeella vaikka keskiviikkoilta kuitenki vaan kyseessa. Mitaan lukumaaria ei kylla uskalla heittaa mut jos 20 metrin matka dancefloorilta baaritiskille kestaa kymmenisen minuuttia, se kertoo jotain. Jossain vaiheessa iltaa, ku olin just jonottamassa uutta Tiger beeria ni tuli taa Lyonin naispuolinen ystavatar kysyy et "ootsa jonossa? ei kandee, seuraa meita". Sit naa kolme heppua vei mut ylakerran 'member area' -mestaan jossa Singaporen kerma lipitti talon tarjoamia vuosiketaviskeja. Mulle iskettiin heti Hennessyt kateen ja koko ajan oli joku tunkemassa pillia suuhun et "maista tata, maista tata!". Mikas siina jammaillessa.
Vippipuolen lumouksista humaltuneena pikkutuntien utuiset liikeradat jaavat unohduksen hellaan huomaan ja ne voi kaikki kategorioida osastoon: Random.
Valomerkin koeteltua vakijoukkoa, me kaytiin viela herattamassa Azan ja mentiin kimppatakseilla himaan, emsiin kautta tietenkin. Ma menin samalla taksilla Azanin ja Eugenen ja yhen random raiderin kanssa ja Eugene anto muovipussille kyytia aka puhui norjaa.
Timantismia, tuo singaporen yoelama.

P.S. mutsi ala lue mun plogii.

No comments: