Thursday, February 8, 2007

Arkiston helmia




























Juu juu, Aattelinpa vaan upata muutamat otokset jotka on matkan varrelta pokkarin muistikortille tallentunu. "Himassa" ei oo usbia mut hengaan talla hetkella ton yhen kaverin luona ja silla on muistikortinlukija ja silleen.. Eka kuva on oinen chinatown ja se on yks mun lemppareita. Oltiin taas skeittaa koko yo ja jossain vaiheessa eksyttiin sellaselle kummalliselle ruuftopille jossa ei ollu oikeen mitaan skedettavaa mut saatanan hienot nakymat joka puolelle. Jaatiin sinne sitte jammailemaan pariks tunniks ja jauhamaan sontaa. Yks matkan eniten fiilishetkia. timanttia, timanttia.







Taa on raflasta nimelta 'villa bali' joka saattaa olla yks maailmankaikkeuden tsilleimpia mestoja. Viidakko tuotu keskelle kaupunkia. Dokailtiin siela muutamat ja fiilisteltiin fiilistelemasta paastyamme.
Taa on myos villa balilta. Mun matkan eka ja ehka viiminen singapore sling. muaa.
Seeeesha sessiot arab streetilla ja taydellista + halpaa ruokaa. Siina oli taas yks niin ikimuistonen ilta etta voi jeesus. Lyon ja Jave siina hengittelee omenan makuista savua.
Char siew rice! Talla setilla alotan aina paivan. 1,5-2 euroo foodcourtista nearby mun talo. Voin sanoa etta se vie niinsanotusti kielen mennesssaan. Ihan taydellista, ja niin perus singaporemattoa kuin voi olla. OG.
Jian Qing, Jensen ja Lyon hengaa bukit batokin UG ghettoparkilla. Peruspaiva, perusnaamat, maailman siisteinta, ok?

Ja siina viela vahan parempilaatusempi kuva leimasta. I'm lovin' it!

No comments: